Memur-Sen'in "10 Milyon İmza" Kampanyası

Memur-Sen Rize Temsilcisi Resul Usta, kamuda çalışanların kıyafet serbestliği için başlatılan "10 Milyon İmza" kampanyası kapsamında Rize'de 45 bin imza

Memur-Sen Rize Temsilcisi Resul Usta, kamuda çalışanların kıyafet serbestliği için başlatılan "10 Milyon İmza" kampanyası kapsamında Rize'de 45 bin imza topladıklarını bildirdi.

Usta, yaptığı yazılı açıklamada, Memur-Sen olarak Türkiye genelinde 10 milyon imza hedefinin üstüne çıktıklarını belirtti.

Toplanan imzaların genel merkezlerindeki yönetim kurulu tarafından Başbakanlığa sunulacağını ifade eden Usta, şunları kaydetti:

"Darbecilerini yargılayan Türkiye, darbe anayasasıyla yönetilme, hatta darbe anayasasında bile yer almayan kılık-kıyafet yönetmeliği ile kamu görevlilerinin özgürlüklerini kısıtlama ayıbından kurtulmalıdır. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü ve memur sendikaları konfederasyonu olarak üzerimize düşeni yaptık. Milletimizin yasakların kaldırılmasına yönelik taleplerini, imza kampanyamızla Başbakan'a iletiyoruz. Bundan sonra sorumluluk hükümetindir, TBMM'nindir, siyaset kurumundur. Kampanyayı başlattığımız ilk günden itibaren milletimizin ilgisi, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: