Memur-sen’in Düzenliği Futbol Tunuvası

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Memur-Sen ilçe temsilciliği tarafında düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında şampiyonluk kupasının sahibi...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Memur-Sen ilçe temsilciliği tarafında düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasında şampiyonluk kupasının sahibi Gülüç Vesile Dikmen İlköğretim Okulu oldu.

Memur-sen Kdz. Ereğli Temsilciği tarafından 20 resmi kurumun katıldığı halı saha futbol turnuvası Adliyespor ile Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçı öncesi Savcı, hakim, hastane müdürleri, okul müdürleri, doktorlar, gazeteciler ve bazı siyasetçilerden oluşan karma takım gösteri maçı yaptı. Karşılaşmada AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Nizam Balkan, Ereğli Belediyesi önceki dönem Başkanı Murat Sesli, Ereğli Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Emre Yalçınkaya, Ereğli Devlet Hastanesi Spor Kulübü Başkanı Dr. Recep Erdoğan, Memur-Sen Kdz. Ereğli temsilciliği başkan yardımcısı Ziya Babal, Dr. Zekai Akdoğan, Dr. Mehmet Yılmaz, İhlâs Haber Ajansı (İHA) Ereğli Muhabiri Vedat Kılıç, Cihan Haber Ajansı (CHA) Ereğli Muhabiri Sinan Kabatepe ile bazı hakim ve savcılar oynadı. 5-1 sona eren maçın ardından Adliye spor ile Gülüç Vesile Dikmen İlk Okulu arasında final maçı oynandı. Normal süresi 3-3 sona eren maçta atılan penaltılar sonucunda Adliye spora üstünlük sağlayan Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Turnuvaya 20 kamu kuruluşundan oluşan takımların katıldığını ve 40’a yakın maç oynandığını belirten Sağlık-Sen Kdz. Ereğli Temsilcisi Ali Kabaş, Memur-Sen olarak insanları kaynaştırmayı amaçlayan bu tür organizasyonları yapmayı sürdüreceklerini söyledi. Turnuva ile ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen Kdz. Ereğli Temsilcisi Ali Kabaş şunları söyledi:

“Kdz. Ereğli Memur-sen temsilciğimiz tarafından 2013 yılı futbol turnuvamızın finali şöhretler karması ile başladı. Bu gün final maçı oynanıp başarılı olan takımımıza kupası ve çeşitli hediyeler verilecek. Bu turnuvayı önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Tabi 9 Haziran’ın bizim için ayrı bir önemi var. Biliyorsunuz 9 Haziran Memur-Sen’in kuruluş yıl dönümü. 18. Yılında Memur-sen 750 bin üyesi ile Türkiye’nin vazgeçilmez sivil toplum örgütleri arasında yerini almıştır. Kurucumuz Mehmet Akif İnan’ın da söylediği gibi, ‘Memur-Sen salt memur sendikacılığı değil, erdemler hareketidir’ demiştir. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde Ereğli’de ki 20 tane kamu kurumunu bir araya getirip halı sahada birleştirip hiçbir olay yaşanmaksızın turnuvayı tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Turnuvamıza 20 kamu kurumu katıldı ve yaklaşık 20’a yakın maç oynandı. Turnuvamıza katılanlara çok teşekkür ederim.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: