Memur Sen'in Kampanyasına Kula’dan 5 Bin İmza

Memur Sen’in başlattığı “Kamuda Kıyafet Serbestliği İçin 10 Milyon İmza” kampanyasına Kula ilçesinden büyük destek...

Memur Sen’in başlattığı “Kamuda Kıyafet Serbestliği İçin 10 Milyon İmza” kampanyasına Kula ilçesinden büyük destek geldi.

Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların katılımı ile “Kamuda Kıyafet Serbestliği İçin 10 Milyon İmza” kampanyası başlatıldı. Bu kampanyaya Memur Sen Kula İlçe Temsilciliği de destek verdi. Kısa sürede 5 bin imzaya ulaşıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Memur Sen İlçe Temsilcisi Ali Osman Sönmez, “Bilindiği üzere kamu çalışanlarının kıyafet özgürlüğüne kavuşması için ülke genelinde 10 milyon imza kampanyası başlatıldı. Biz de Kula’daki Memur Sen’e bağlı sendikalar olarak imza kampanyasına destek verdik. Sadece memurlardan değil, toplumun her kesiminden büyük destek gördük. 10 milyon İmza kampanyasına 5 bin imza ile katkı sağladık. Üye sayımızın 35 katına yakın destek bulduk. İnsanların konuya duyarlı yaklaştıklarını gördük. Türkiye genelinde de aynı desteği bulacağımıza inancım tamdır. Kamu çalışanlarının özlediği günlerin yaklaştığına inanıyorum. Özgürlükten yana taraf olarak bizlere destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: