Memur Zammı

ÇANKIRI (A.A) - Memur-Sen Çankırı İl Temsilcisi Ali Solak, "Kamu görevlileri ve emekliler, yedi düvele övünülerek anlatılan Türk ekonomisinin altında

ÇANKIRI (A.A) - Memur-Sen Çankırı İl Temsilcisi Ali Solak, "Kamu görevlileri ve emekliler, yedi düvele övünülerek anlatılan Türk ekonomisinin altında rahatlıkla kalkabileceği bir zam oranı teklifi beklemektedir" dedi.

Solak, valilik önünde sendika üyeleri ile birlikte düzenlediği basın açıklamasında, Türkiye'nin büyümede örnek gösterilen ülkelerden biri haline geldiğini belirterek, kendilerinin de bu büyümeden haklarına düşeni almak istediğini ifade etti.

Türkiye'deki 2,5 milyon kamu görevlisi ve emekli adına değerlendirmeye değecek oranda maaş zammı beklediklerini belirten Solak, "Ekonomik büyüme ve istikrar noktasında gelişmiş ülkelere örnek oldukları iddiasında bulunan hükümet istediğimiz zammı vermemiştir. Kamu görevlileri ve emekliler, yedi düvele övünülerek anlatılan Türk ekonomisinin altında rahatlıkla kalkabileceği bir zam oranı teklifi beklemektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Açıklamanın ardından sendika üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: