Memur Zammı-Hükümetin Zam Teklifi, Kırklareli'de Protesto Edildi

Memur zammı teklifi, Kırklareli'de protesto edildi.

Memur zammı teklifi, Kırklareli'de protesto edildi.

Dingiloğlu Parkı'nda toplanan memurlar adına konuşan Memur-Sen Kırklareli Başkanı Selahattin Karanfiler, kamu görevlilerine yeni hak ve kazanımlar sağlayıncaya kadar da mücadele edeceklerini söyledi.

Kamu görevlileri toplu sözleşme görüşmelerinde, kritik bir noktaya gelindiğini belirten Karanfiler, şunları kaydetti:

"30 Nisan'da başlayan toplu sözleşme görüşmelerinde, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde hizmet kollarının teklifleri üzerinde yoğun bir çalışma yapılmıştır. Memur-Sen olarak, hizmet kollarının sorunlarına yönelik tüm teklifleri 21 Mayıs akşamına kadar masada tutacağımızı, kamu görevlilerine yeni hak ve kazanımlar sağlayıncaya kadar da mücadele edeceğimizi buradan deklare ediyoruz. Verilen teklif karşısında kendimizi Cem Yılmaz'ın gösterisinde gibi hissettik."

Reklam
Reklam

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: