Memurlar Için Toplu Sözleşme Süreci

SİVAS (AA) - Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi Ömer Anlı, torba kanunla 100 bin sözleşmeli personelin kadroya geçmesini sağladıklarını söyledi. 

SİVAS - Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi Ömer Anlı, torba kanunla 100 bin sözleşmeli personelin kadroya geçmesini sağladıklarını söyledi. Anlı, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, sendikal mücadeleleri ve uygulamalarıyla bir aylık toplu sözleşme sürecini bir yıla yaydıklarını, yılın her döneminde kamu görevlileriyle ilgili önemli kazanımlar elde ettiklerini belirtti. Son torba kanunuyla 100 bin sözleşmeli personelin kadroya geçmesini sağladıklarını ifade eden Anlı, şunları kaydetti: "Bir ülkenin demokrasisi derinleştikçe ve özgürlük alanları genişledikçe sendika, sosyal güvenlik ve ücret hakları da aynı ölçüde artmaktadır. Bu çerçevede ülkemizde düşünce ve kanaat hürriyetiyle, düşünceyi açıklama özgürlüğünün, din ve vicdan hürriyetiyle ibadet hürriyetinin toplumun tamamını kapsayacak şekilde genişlemesi için çalışmalar yürüttük, yürütüyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: