Memurların Eylemi

Memur-Sen Hakkari Şubesi ile KESK Platformu üyeleri, hükümettin sunduğu zam teklifini beğenmeyerek eylem yaptı.

Memur-Sen Hakkari Şubesi ile KESK Platformu üyeleri, hükümettin sunduğu zam teklifini beğenmeyerek eylem yaptı.

Konak Caddesi üzerindeki defterdarlık binası önünde toplanan Memur-Sen üyesi memurlar, hükümetin zam teklifini protesto etti.

Burada basın açıklaması yapan Memur-Sen Şube Başkanı Nihat Gür, kamu işveren heyeti ile kamu sendikaları görevlileri arasında gerçekleşen 2012-2013 yılı toplu sözleşme görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlandığını söyledi.

Kamu işveren heyetinin , kamu görevlilerinin genelini ilgilendiren onlarca talebini görmezden geldiğini belirterek, ilk toplu sözleşmede anlaşma imzalanamamasının sorumlusu olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Hakkari Devlet Hastanesi önünde toplanan KESK'e bağlı sendika üyeleri ise Bulvar Caddesi'ne kadar yürüdü. Hükümetin zam teklifine tepki gösteren memurlar, davul zurna eşliğinde halay çektikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: