Menderes Anadolu Lisesi Anneleri Unutmadı

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri, Anneler Günü'nde anneleri unutmayarak farkını gösterdi.Tü ...

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri, Anneler Günü'nde anneleri unutmayarak farkını gösterdi.

Tü m dünyada Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla Nazilli Menderes Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi tarafından, okul içinde ‘Benim Annem Yılın Annesi’ konulu kompozisyon yarışması düzenledi. Saygıyı, sevgiyi kendine ilke edinen ve ‘Duyarlı öğrenciler, duyarlı nesiller’ ilkesiyle hareket eden Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, duyarlı bireyler yetiştirmek için her türlü etkinliğin içinde olma özelliğini bir kez daha gösterirken, geleneği bozmayarak başarıyı da en güzel şekilde ödüllendirdiler.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin birbirleriyle tatlı bir rekabet içinde olduğu yarışmada, gençler annelerine duydukları sevgiyi, güveni anlattılar. Kompozisyonlarda dikkat çeken nokta ise her çocuğun gözünde kendi annesinin, yılın annesi olmasıydı. Katılımın yüksek olduğu yarışmada, jürinin karar vermekte zorlandığı görüldü. Kompozisyonlarda, öğrenciler annelerinin yaşam öyküsünü anlatırken, yarışmada birinci Esra Benli, ikinci Erdoğan Çelebioğlu ve üçüncü ise Ayşe Hangür adlı öğrenciler oldu. Dereceye giren öğrencilere kahve makinesi, kettle ve rondo hediye edildi.

Öte yandan dereceye giren öğrenciler, anneler gününde hem annelerine duygularını anlattıkları kompozisyonları hem de hediyelerini vererek çifte mutluluk yaşadıklarını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: