Menderes Anadolu Lisesi Bahar Şenliğinde Eğlendi

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, gelenekselleşen bahar şenliğinin 7.’sini büyük bir coşkuyla kutladı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin...

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi, gelenekselleşen bahar şenliğinin 7.’sini büyük bir coşkuyla kutladı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin iç içe olduğu etkinlik okul bahçesinde gerçekleşti.

Bayramların bir araya getirici gücünü bizlere ve gelecek nesillere bir kere daha anımsatarak büyük ve ayrıcalıklı bir aile olduklarını tekrar tüm Nazilli’ye gösterdiler. Gençlik ve Spor Bayramı Haftası etkinliklerinin başlangıcını, bahar bayramı coşkusuyla birleştiren okul, iki bayramı bir arada kutladı. Gençlik Marşının söylendiği ve Gençliğin Ata’ya cevabının okunduğu programda gençliğin heyecanı gözlerden kaçmadı. Akademik başarının yanında öğrencilerini sosyalleştirmek ve geleceğe hazırlamak için etkinliklere de çok önem veren Menderes Anadolu Lisesi’nde, etkinlik boyunca yapılan yarışmalarda öğrencilerin birbiriyle olan sağlıklı diyalogu, geleceğin emin ellerde olduğunu gözümüzün arkada kalmayacağını bizlere gösterdi.

Reklam
Reklam

Çadırların kurulduğu, çeşitli yarışmaların ve sportif faaliyetlerin yapıldığı okul bahçesinde öğrenciler, farklı ve coşkulu bir gün yaşarken, etkinlik sonunda öğrencilerin ve öğretmenlerin çevre temizliğine gösterdikleri hassasiyet gözden kaçmadı. Mezun öğrencilerin de katıldığı etkinlikte, öğrencilerin ve öğretmenlerin mutluluğu dikkat çekiciydi. Her öğrencinin iyi ki Menderesliyim dediği okul farkını bireye verdiği önemi, öğretim ve eğitimin iç içeliğini tekrar gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: