Menderes hükümeti

İbrahim Ethem Menderes’in kendi el yazısı ve imzası bulunan Kuran-ı Kerim’i 22 Aralık Cumartesi günü açık artırmaya çıkaracak

Eskidji Müzayedecilik, Adnan Menderes hükümeti döneminin bakanlarından İbrahim Ethem Menderes’in kendi el yazısı ve imzası bulunan Kuran-ı Kerim’i 22 Aralık Cumartesi günü açık artırmaya çıkaracak. Kuran-ı Kerim’in açılış bedelini katılımcılar belirleyecek.

İMZALI YAĞLI BOYA TABLOLAR DAHİL HER ŞEY 1 TL’DEN SATIŞA ÇIKACAK

Binlerce liralık, imzalı yağlı boya tablolar, el dokuma halılar ve tarihi kilimler 1TL’den satışa çıkacak. Bunun yanında çok sayıda Nintendo Wii Set oyun konsolları ve oyunları (yeni ambalajında), cep telefonları, taş plaklar, Laptoplar, ev ve bahçe mobilyaları gramofon, elmas bronz takılar, dijital fotoğraf makineleri, bilgisayarlar, dekoratif el havluları da Eskidji farkıyla 1 TL’den satışa sunulacak.

Reklam
Reklam

Yetişen alacak…

Eskidji Müzayedecilik Genel Md.Yrd. Olkan Güneş, herkesi tüm ürünlerin 1 TL’den satışa çıkacağı 2012 yılının son müzayedesine davet etti. Güneş, “Türkiye’nin önemli devlet adamlarından İbrahim Ethem Menderes’in kendi el yazısı ve imzası bulunan Kuran-ı Kerimi müzayedeye çıkartacağız. Bu değerli eserin bedelini katılımcılar belirleyecek.” dedi. Ayrıca, Yılın son müzayedesinde binlerce liralık ürünlerin 1tl’den satışa çıkacağını söyleyen Güneş, “Eskidji olarak Türkiye’de bir ilke daha imza atıyoruz. Büyük küçük herkesin bağımlısı olduğu Nintendo oyun konsollarını ev ve bahçe mobilya takımlarını, el dokuma halıları, laptopları ve yüzlerce ürünü 1TL’den satışa çıkarıyoruz. Tüm bu ürünleri müzayedeye katılıp yetişenler alacak. Alışveriş yapmak isteyenler, internet üzerinden de katılabilecekler.

Özel bir banka ile ‘Muhtelif Şirket ve Şahıs Emtiaları Müzayedesi’, müzayede severleri 22 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 12:00’de bir araya getiriyor. Açık artırma, Sanayi Caddesi Vadi Sokak No: 2 Yenibosna / İstanbul adresindeki Eskidji A.Ş. salonlarında yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: