Menderes İlköğretim Okulu Avrupa Yolcusu

Adıyaman'da Menderes İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan "ART, Costums and Culture: A River Flowing Arround The...

Adıyaman'da Menderes İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan "ART, Costums and Culture: A River Flowing Arround The Europe" adlı Comenius (Hayat Boyu Öğrenme) projesi, Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.

Menderes İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ramazan Ayaz tarafından hazırlanan, İtalya, Letonya, İspanya, Romanya, Hırvatistan, Polonya ve Türkiye'nin de katılımıyla proje hayata geçirilecek. Proje kapsamında Menderes İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri farklı dönemlerde proje ortağı ülkelerdeki okulları gezerek; eğitim, kültür, sanat ve diyalog konularında bilgi, beceri ve deneyimlerini paylaşma imkanı bulacak.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Mehmet Karakaplan, Hayat Boyu Öğrenme Programları (LLP) ile öğrencilerin hayata bakış açılarının değişeceğini, öğrencilerin güven duygularının artacağını, sanatsal, kültürel ve akademik yönde başarıyı artıracağını belirtti. Karakaplan ayrıca, öğretmenlerin diğer ülkelerdeki eğitim-öğretim metotlarını da inceleme fırsatı bulacağını aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: