Menderes Koleji Yeni Eğitim Sistemine Hazır

Artvin Özel Menderes Koleji yeni eğitim sezonunu açtı. Bu yıl 4+4+4 eğitim sistemi nedeni ile...

Artvin Özel Menderes Koleji yeni eğitim sezonunu açtı. Bu yıl 4+4+4 eğitim sistemi nedeni ile ortaokul eğitimi de vermeye başlayan kolejde, anasınıfı ve 1. sınıflar için oryantasyon eğitimi başladı.

Kolej Müdürü Harun Var, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Öğretmenlerimizle yaz dönemini iyi değerlendirdik, bir ay zümre yaptık. Bu hafta öncelikle okula yeni gelen öğrencilerin kaynaşmasını hedefliyoruz. Önümüzdeki haftada tüm öğrencilerimizle derslere başlayacağız. Hedefimiz Türkiye çapında bir başarı elde etmek."

Reklam
Reklam

Anasınıfı öğretmeni Ayşegül Yılmaz ise eğitimde asıl olanın sevgi olduğunu ifade ederek, " Okulumuz bu konuda çok hassas. Başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: