Menduh Şehmusoğulları, Tıbbi Cihaz Bağışı Yaptı

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşan esnaf Menduh Şehmusoğulları, Viranşehir Devlet Hastanesi’ne tıbbi cihaz...

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşan esnaf Menduh Şehmusoğulları, Viranşehir Devlet Hastanesi’ne tıbbi cihaz yardımında bulundu.

Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Sayılır, Menduh Şehmusoğulları yoğun bakım ünitesine aldığı cihazlardan dolayı plaketle ödüllendirdi. Törende konuşan Başhekim Sayılır, “Bu gibi duyarlı vatandaşlarımızın sayesinde hastanemiz her geçen gün daha iyi imkanlara sahip olup, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeye devam ediyor. Yoğun bakım ünitesine aldığı cihazlardan dolayı Sayın Menduh Şehmusoğlu’nu kutluyorum. Örnek bir davranış sergilemiş ve çok duyarlı davranarak hastanemiz yoğun bakım ünitesine tıbbi cihazlar bağışlamıştır. Kendisini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Menduh Şehmusoğulları, “Viranşehir’imiz de çok güzel bir hastane açıldı. Biz de hastanemizin eksiklerini tespit edip bir kısım malzemenin karşılanması için harekete geçtik. Bir vatandaş olarak her şeyi devletten bekleyemeyiz. İmkanlarımız çerçevesinde bütün hemşerilerimizin faydalanacağı bir kısım cihaz alıp hastanemize bağış yaptık. Aynı duyarlılığı diğer vatandaşlarımızdan da bekliyorum. Devletimizin ilçemizde birçok yatırımı var, bizde Viranşehirliler olarak daha duyalı olmalıyız. Allah hepimizin hayrını kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: