Menemen Belediyespor Üzgün Ama Gururlu

Onur ATIŞ/İZMİR, Teknik direktör Erhan Özalp, 2'nci Lig'e ayak bastıkları ilk sezonda PTT 1'inci Lig'e çok yaklaştıklarını belirterek, "Gönül isterdi ki

Onur ATIŞ/İZMİR, Teknik direktör Erhan Özalp, 2'nci Lig'e ayak bastıkları ilk sezonda PTT 1'inci Lig'e çok yaklaştıklarını belirterek, "Gönül isterdi ki play off'ta şampiyon olalım. Ancak kısmetimiz çeyrek finale kadarmış, Çok önemli kulüplerin küme düştüğü bu ligde İzmir'i en iyi şekilde temsil ettik. Futbolcularımla kıvanç duyuyorum" dedi.
Gelecek sezon daha iyi yerlerde olacaklarını ifade eden Erhan Özalp, "Taş gibi bir takıma sahibim. Bu kadroyu koruyacağız. İstanbul'a gelen taraftarımız bizi alkışlarla uğurladı. Üzgünüz ancak yas tutmayacağız. Daha iyi seviyelere nasıl ulaşırız onun çalışmalarına başlayacağız" yorumunu yaptı.
Menemen Belediyesporlu taraftarlar da sosyal medyadan takımlarına teşekkür ettiler, "Canınız sağolsun. Bize bu heyecanı yaşattığınız için hepimiz mutluyuz" diye de mesajlar yayınladılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: