Menemen Deri Serbest Bölgesi, 'İzmir Serbest Bölgesi' oldu

İzmir Deri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (İDESBAŞ), kurum kimliği yenileme çalışmaları sonucunda ismini,...

İzmir Deri Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (İDESBAŞ), kurum kimliği yenileme çalışmaları sonucunda ismini, Bakanlar Kurulu kararıyla "İzmir Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (İZBAŞ)" olarak değiştirdi. İZBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli, bölgede deri dışında sektörlerin de yer almaya başlaması ve kurum kimliği yenileme çalışmaları sonucunda bu değişikliğe gidildiğini söyledi. Profesyonel kadro, iletişim ve hizmet alanlarında kendilerini geliştirdiklerini belirten Sevimli, tanıtım projelerinde hem yurtiçi hem yurtdışını hedeflediklerini vurguladı.
İZBAŞ olarak yeni dönemde isim değişikliğiyle beraber yeni atılımlar içine girildiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Sevimli, yılın ilk yarısında beş ruhsatlandırma yapıldığını açıkladı. Aynı zamanda Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevini de yürütün Eyüp Sevimli, Ocak-Nisan 2011 döneminde bölgenin ticaret hacminin yüzde 17, ihracatının yüzde 63 arttığını, ürünlerin neredeyse tamamının ihraç edildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz