Menemen’de Hükümet Konağının Yapımına Başlandı

İZMİR – (AA) Menemen'de mevcut hükümet konağının artan nüfus nedeniyle yetersiz yetersiz kalması nedeniyle yenisinin yapımına başlandı. 

İZMİR – Menemen'de mevcut hükümet konağının artan nüfus nedeniyle yetersiz yetersiz kalması nedeniyle yenisinin yapımına başlandı. Geleneksel Türk mimarisinin izlerini taşıyacak yeni bina, kullanıcıların ve halkın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlandı. Bütün birimleri tek çatı altında toplayan 3 bloktan oluşan yeni konağın 600 günde tamamlanması hedefleniyor. Hafriyat çalışmalarına başlanan yeni konak bin 950 metrekare alan üzerine yapılacak ve 8 milyon 257 bin 640 liraya mal olacak. Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal, bir galeri, 440 metrekare konferans salonu ve bir çok amaçlı salonun yer alacağı konağın ödeneğinin mevcut olduğu belirterek "Menemen'in 100 yıllık bina ihtiyacı karşılanmış olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: