Menemen'de Sona Eren Kur'an Kursu Sonrasında 21 Bayan Kursiyer İçin Hatim Töreni Düzenlendi

Menemen İlçe Müftülüğü’nün 2011-2012 eğitim yılında Hıdırtepe Cami’nde açtığı Kur’an Kursu sona erdi. Kursun sona...

Menemen İlçe Müftülüğü’nün 2011-2012 eğitim yılında Hıdırtepe Cami’nde açtığı Kur’an Kursu sona erdi. Kursun sona ermesi dolayısıyla 30 yaş üzeri 21 bayan kursiyer için hatim töreni düzenlendi.

Türkiye’de nüfusun tamamına yakınının Müslüman olduğuna dikkat çeken Başkan Tahir Şahin konuşmasında; “Herkesin bir siyasi görüşü var. Biz CHP’liyiz. Ama ne Atatürk sadece bizim, ne yüce dinimiz sadece birilerinin. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Atatürk de, yüce İslam dinimiz de hepimizin. Ben bu duygularla görev yapıyorum” dedi. Menemen Belediyesi bütçesinden Günerli Cami'nin minaresini yaparak Menemen’de minaresiz cami bırakmadıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Tahir Şahin, Emiralem’de yeni bir camii yapımına da önemli katkıları olduğunu hatırlattı. Mahkeme Camii ile Ulukent Camii’nin tadilatlarını da gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tahir Şahin; “Elimizden geldiğince camilerimize katkılarımızı sürdürüyoruz. Menemen Belediye bütçesi Tahir Şahin’in bütçesi değil, hepimizin bütçesi. Biz de bunu milletimiz uğruna, hemşerilerimiz uğruna, Allah yoluna doğru kullanmaya çalışıyoruz” dedi. Başkan Şahin konuşmasının ardından, Kur’an Kursu’nu başarıyla tamamlayan 21 kursiyere hediyeler sunarak, bu kursun oluşumunda emeği bulunan herkese teşekkür etti. Ayrıca Hıdırtepe Camii bahçesinde Menemen Belediyesi tarafından lokma döktürüldü.

Reklam
Reklam

Menemen’de görev yaptığı 7 yıl süresince Başkan Tahir Şahin’in her türlü taleplerine cevap verdiğini açıklayan İlçe Müftüsü Birol Nurlu ise konuşmasında; Hıdırtepe Cami’ndeki programa katılımından ve Menemen İlçe Müftülüğü’ne desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Tahir Şahin’e teşekkür ederek, çiçek sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: