Mental Aritmetik’te Nazılli’de Büyük Başarı

Oxford Language Centre bünyesinde bulunan ANJA Mental Aritmetik öğrencileri tarafından hazırlanan 2012-2013 eğitim öğretim yılı...

Oxford Language Centre bünyesinde bulunan ANJA Mental Aritmetik öğrencileri tarafından hazırlanan 2012-2013 eğitim öğretim yılı muhteşem bir gösteriyle tamamladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan programda açılış konuşmasını yapan Oxford Language Centre Kurum Müdürü Sibel Özbellek; “Kurumumuz 2010 yılından itibaren Nazilli’mizde hizmet etmektedir. İlçemize eğitim açısından farklı bir bakış açısı getiren ve ilkleri yaşatan kurumumuz öğrencileriyle birebir ilgilenmesi yönüyle de farklılık yaratmaktadır. 3. yılımızda yabancı dil eğitimi yanında ANJA Mental Aritmetik eğitimini de bünyemize katarak daha da geniş kitlelere hitap etmeye başladık. Uzak Doğu’da 3000 yıldır öğretilen ve Japonya’da, Çin’de, Tayvan’da zorunlu ders olarak okutulan ve eğitimde yeni bir çığır açan bu metodu Nazilli’de en iyi şekilde veren kurum olmanın gururunu yaşamaktayız. Bu sistemle öğrenciler yaratıcılık, hızlı ve doğru hesap yapabilme, güçlü hafıza, konsantrasyon artışı, özgüven gelişimi ve bununla beraber beynin sağ ve sol lobunun birlikte uyumlu gelişimi ve çalışmasını sağladığı bilimsel olarak kanıtianmıştır” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler tarafından hazırlanan programda ANJA Mental Aritmetik kursunun 1.’sini başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları dağıtıldı. Ayrıca gecede ANJA Mental Aritmetik öğrencileri 1 saniye aralıklarla ekrana gelen bir basamaklı 100 sayıyı şarkı söyleyerek zihinden toplarken, 6 ay gibi kısa bir sürede geldikleri seviye ise büyük bir beğeniyle takdir edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: