Meram Ana Baba Okulu 3. defa başlıyor

Meram Belediyesi, Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlediği Ana Baba Okulu’nun üçüncüsünü düzenliyor. Konusunda...

Meram Belediyesi, Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlediği Ana Baba Okulu’nun üçüncüsünü düzenliyor.
Konusunda uzman akademisyen ve eğitimcilerin katılımıyla yapılacak Ana Baba Okulu-3’ün ilk oturumu 6 Ocak 2012 Cuma günü saat 19.30’da yapılacak. Prof. Dr. Ramazan Arı’nın konuşmacı olarak katılacağı oturumun konusu “Ebeveynlerde Öfke Kontrolü” olacak. 13 Ocak 2012 Cuma günü saat 19.30’da yapılacak ikinci oturuma ise Prof. Dr. Yaşar Özbay konuşmacı olarak katılacak. Bu oturumun konu başlığı ise “Ailede Çocukların Eğitimi ve Gençlerin Eğitiminde Pozitif Yaklaşım”. “Eşler Arası İletişim Çatışmaları, Eşler Arası Anlayış ve Uzlaşma Çözüm Yolları” başlıklı 3. oturuma ise Prof. Dr. İshak Özkan konuşmacı olarak katılacak. 20 Ocak 2012 Cuma günü saat 19.30’da başlayacak bu oturum yine Konevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ana Baba Okulu-3, 27 Ocak 2012 Cuma günü saat 19.30’da yapılacak panelle sona erecek.
Meram Belediyesi Konevi Kültür Merkezi’nde verilecek derslerin sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Okula katılmak isteyenler 5 ocak tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz