Meram Belediye Başkanı Kalaycı "Meram'da İftar"a Konuk Oldu

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, sanatçı Uğur Işılak ve Yrd. Doç. Dr. Ali Öge'nin birlikte hazırlayıp sundukları "Meram'da İftar"

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, sanatçı Uğur Işılak ve Yrd. Doç. Dr. Ali Öge'nin birlikte hazırlayıp sundukları "Meram'da İftar" programının konuğu oldu.

Kalaycı, 1 ulusal ve 4 yerel televizyondan yayınlanan programda, Ramazan'da yaptıkları programlar vehizmetler konusunda açıklamalarda bulundu.

Vatandaşların Ramazan'ı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için farklı etkinlikler düzenlediklerini belirten Kalaycı, dar gelirli ailelere yönelik gıda paketi ve iftariyelik dağıtımlarının devam ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Sosyal belediyecilik adına yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Kalaycı, her yıl açtıkları meslek edindirme kurslarıyla binlerce kişiyi meslek sahibi yaptıklarına dikkati çekti.

Her yıl bin 500'e yakın kişinin eğitim gördüğünü dile getiren Kalaycı, "Bu kurslarımız sadece ilçemizde değil 'Kardeş Şehir' protokolü kapsamında Bosna-Hersek'in Hadzici ilçesinde de hizmet vermektedir. 2 yılda yaklaşık bin 100 Boşnak kardeşimizi kurslarımızdan mezun ettik. Bunların yaklaşık 200'üne Türkçe dersi verdik" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: