Meram Belediye Başkanı Kalaycı'nın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kalaycı mesajında, Kurtuluş Savaşı'nda dünya tarihinde eşine az rastlanır bir ölüm kalım mücadelesi verildiğini belirtti.

Bu azim ve inançla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğunu kaydeden Kalaycı, Cumhuriyet'in milletin en büyük eseri, bu topraklarda inşa edilen en büyük özgürlük abidesi olduğunu dile getirdi.

Cumhuriyet'in anlamını ve gücünü Kurtuluş mücadelesinden aldığını belirten Kalaycı, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Cumhuriyetimizi millet egemenliğine dayanan asli ilkeleriyle sonsuza dek yaşatmak, çocuklarımıza gerçek bir miras olarak Cumhuriyet kazanımlarını bırakmak, hepimizin en büyük sorumluluğudur. Her 29 Ekim'de olduğu gibi Cumhuriyetimizin 89. kuruluş yıl dönümü olan bugün de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: