Meram Belediyesi Filosuna 25 Yeni Araç

Meram Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen 25 yeni araç, hizmete sunuldu.

Meram Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen 25 yeni araç, hizmete sunuldu.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Muhacir Pazarı'ndaki törende, göreve başladıkları 4 yıl içinde 73 iş makinesini belediyeye kazandırdıklarını söyledi.

Yeni alınan araçlarla birlikte filo değerlerinin 15 milyon liraya ulaştığını ifade eden Kalaycı, yeni Belediye Yasası ile ilçe sınırlarının genişlediğini ve buna bağlı olarak da hizmet standardını düşürmemek için araç filosuna takviye yaptıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Belediyenin mali yapısını göz önüne alarak ihtiyaçları karşılamaya çalıştıklarını dile getiren Kalaycı, şunları kaydetti:

"İhtiyacı gidermeye ve çözüme yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Belediyenin eli ayağı olacak, sürekli bulunması gereken, ihtiyacı karşılayan araçları belediyemize kazandırmaya çalışıyoruz. Mali yapımıza ve ihtiyaç durumuna göre karar vererek kiralanması gereken araçları kiralıyoruz. Satın alınması gerekenleri satın alıyoruz. Bu yeni araçlarımızla birlikte girilmedik sokak, cadde bırakmayacağız. En ücra yerde de en işlek yerde de hizmet verilecek. Belediye olarak en hızlı, en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yeni araçlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

5 milyon 70 bin liraya mal olan 25 yeni araç, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday'ın dualarıyla hizmete sunuldu.

Törene, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: