Meram Belediyesi Hadzici'ye Sağlık Merkezi Yaptırıyor

Meram Belediyesi, Bosna-Hersek'in Hadzici ilçesine sağlık merkezi yaptırıyor.

Meram Belediyesi, Bosna-Hersek'in Hadzici ilçesine sağlık merkezi yaptırıyor.

Meram Belediyesi Başkanı Serdar Kalaycı ve beraberindeki heyet Hadzici Belediye Başkanı Hamdo Eyuboviç'i ziyaret etti.

Eyuboviç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eyuboviç, ziyaretçilerine Bosna-Hersek'i kendi öz vatanları gibi görmelerini istedi.

Başkan Kalaycı ise, Bosna-Hersek'i kendi vatanları gibi gördüklerini, kardeş şehirler arasında güzel çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

"Bosna-Hersek'e gelmek biz ayrı bir heyecan veriyor" diyen Kalaycı, " Ecdadımızdan, Osmanlı'dan kalan eserlere sahip çıktığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Türkiye olarak sizi önemsiyor ve batıdaki sancağımız olarak görüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Kalaycı ve Eyuboviç, Meram Belediyesi'nin Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA)işbirliğiyle yaptırdığı sağlık merkezinde incelemelerde bulundu.

Muhabir: Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: