Meram Belediyesi İnternet Sitesini Yeniledi

Meram Belediyesi, vatandaşların daha kolay ve etkin bir şekilde kullanabilmesi amacıyla resmi web sayfasını yediledi.

Meram Belediyesi, vatandaşların daha kolay ve etkin bir şekilde kullanabilmesi amacıyla resmi web sayfasını yediledi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, e-belediyecilik çalışmaları kapsamında internet sayfasında değişiklik yaptıklarını belirtti.

Belediyenin yeni web sayfası, vatandaşların Meram hakkında her bilgiye kolaylıkla erişebilmesi için tasarlandığını ifade eden Kalaycı, "Sitemizin görselliği arttı ve dinamik bir yapıya kavuştu. Meramlılar, Meram'a dair her şeye sürekli güncellenen sayfamızdan ulaşabilecekler" dedi.

Reklam
Reklam

Kalaycı, güncel teknolojiler kullanılarak hazırlanan Meram Belediyesi'nin yeni web sitesini, ziyaretçilerin hızlı ve kolay bir şekilde aradıklarını bulmaları, hizmetleri ve projeleri incelemeleri ve belediyeye ulaşmaları için sade ve kullanışlı bir ara yüz ile tasarlandığını dile getirdi.

"Yeni web sitesi ile ihaleler, projeler, duyurular gibi bilgiler çok hızlı bir şekilde güncellenerek vatandaşlara sunuluyor" diyen Kalaycı, şunları kaydetti:

"Sitede kullanılan altyapı sayesinde vatandaşların talepleri anında görülüyor. Ayrıca e-belediye sisteminde yapılan tasarım ve uygulama değişikliği ile de artık e-belediyecilik hizmetlerine çok rahat ulaşılabiliyor. Web sitesi üzerinden vatandaşlarımız mesajlarını, dilek ve şikayetlerini belediye başkanımıza anında birinci elden ulaştırabiliyor. Yeni web sitesinde kullanılan altyapı sayesinde sürekli güncellenen, interaktif, kolay erişim sağlayan, hiç durmadan teknolojiye ayak uydurarak sürekli yenilenecek olan bir sistem oluşturuldu."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: