Meram Belediyesi'nden Gödene'ye 30 Bin Metrekarelik Park

Meram Belediyesi, Konya'nın ilk uydu kenti olan TOKİ Konutları'nın bulunduğu Gödene Mahallesi'nde yatırımlara devam ediyor.

Meram Belediyesi, Konya'nın ilk uydu kenti olan TOKİ Konutları'nın bulunduğu Gödene Mahallesi'nde yatırımlara devam ediyor.

Yaklaşık 17 bin nüfusun yaşadığı bölgeye, 30 bin metrekarelik bir park kazandırılıyor.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Gödene Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları'nın yanında yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Günindi, parktaki çalışmalar hakkında Başkan Kalaycı'ya bilgi verdi.

Gödene Mahallesi'ne örnek bir park kazandıracaklarını belirten Kalaycı, yaklaşık 2 aydır buradaki çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kalaycı, Parkta, çocuk oyun alanları, kafeteryası, su göletleri, basket sahası, fitness sahası ve diğer kullanım alanlarını bulunduğunu, yaklaşık 800 bin liraya mal olacağını söyledi.

Konya'nın ilk uydu kenti özelliğindeki Gödene Mahallesi'ne önemli hizmetler yaptıklarını vurgulayan Kalaycı, "İmar ile ilgili çalışmaların yanı sıra yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olacak alışveriş merkezi ve sosyal tesis inşaatı da devam ediyor" dedi.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: