Meram Belediyesi'nden liseler arası ödüllü tiyatro yarışması

Meram Belediyesi, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile 'Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De, Hayatını...

Meram Belediyesi, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile 'Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De, Hayatını Kurtar' başlıklı tiyatro yarışması düzenliyor. Konya genelindeki tüm liselerin katılabileceği ödüllü tiyatro yarışmasına başvurular 1 Ocak 2012'de başlayıp 1 Nisan 2012'de sona erecek.
Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ile birlikte belediyede basın toplantısı düzenleyen Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, bugüne kadar farklı kurumlarla işbirliği yaparak çok güzel projelere imza attıklarını belirtti. Bu sefer de Milli Eğitim ve Emniyet müdürlükleriyle 'Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De, Hayatını Kurtar' sloganıyla ödüllü bir tiyatro yarışması düzenlediklerini açıklayan Başkan Kalaycı, yarışmada gençleri tehdit eden sigara, uyuşturucu, çeteleşme gibi zararlı alışkanlıklar ve bunlardan kurtulma çarelerinin ele alınmasını hedeflediklerini söyledi.
Yarışmanın elemeleri, başvuru bitişinden sonra belirlenecek tarihte Konevi Kültür Merkezi'nde uzman jüri üyeleri tarafından yapılacak. Yarışmada birinci olan ekibe 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL ayrıca 1., 2. ve 3. olan ekiplerin okullarına dizüstü bilgisayar verilecek. Meram Belediyesi birinci olan ekibin okuluna çevre düzenlemesi de yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz