Meram Belediyesi'ne 45 Milyonluk Ek Bütçe

Konya Meram Belediyesi'nin 2013 yılı bütçesi, 45 milyon TL'lik ek ödenek ile 220 milyon TL'ye...

Konya Meram Belediyesi'nin 2013 yılı bütçesi, 45 milyon TL'lik ek ödenek ile 220 milyon TL'ye yükseldi.

Belediye Meclisi'nin şubat toplantısında aldığı kararla ek bütçenin kabul edildiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Belediyemizin 2013 yılında yapacağı yatırımlar, plan ve program dahilinde hızla devam ediyor. Yatırım ve projeler yıl içerisinde bitirilip Meram halkının hizmetine sunulacak. Amacımız, Meram’ın her yerine hizmetin götürülmesi ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının artırılmasıdır. Bu amaçla ek bütçe ile birlikte 2013 yılı bütçemiz 220 milyon TL'ye çıkarıldı." dedi.

Reklam
Reklam

Ek bütçede en fazla pay (10 milyon 500 bin TL) Plan ve Proje Müdürlüğü'ne ayrıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü de ek bütçeden en fazla pay alan müdürlükler arasında yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: