Meram’da 26 Yeni Parkın Açılışı Yapıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 26 yeni parkın ve yenilenen 40 parkın...

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 26 yeni parkın ve yenilenen 40 parkın toplu açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Alavardı Mahallesi’ndeki Azebaycan Şeki Parkı’nda düzenlenen toplu açılış törenine AK Parti Konya İl Başkan Vekili Musa Arat, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, merkez ilçe belediye başkanları ve mahalleli katıldı. Törende konuşan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yapılan hizmetlerle Meram’a daha faydalı olabilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Başkan Kalaycı, “Meram’da 3 yıllık sürede kentsel dönüşümden, yeşil alan çalışmalarına, tarihi doku yenilemesinden spor yatırımlarına kadar hamd olsun her hafta sizlerin karşısındayız. Meram’da sizlere hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Sizlerin destekleriyle şu ana kadar hizmet çıtamızı yükseltmek için koşuyoruz. Bugün 163 bin metrekare alana sahip toplamda 66 parkı açılışını yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Belediyemiz 3 yıllık sürede 'Çalışınca oluyor' ibaresini gerçekleştirmek için çalışıyor. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek için kentsel dönüşümde 6 bin yeni konut inşa ediyoruz. Bazılarına vatandaşlarımız oturdu. İnşallah en kısa sürede yapımı devam eden konut projelerini de tamamlayacağız. Meram, sadece park ve kentsel dönüşüm yapmıyor. Aynı zamanda ilçe genelinde 400 kilometre yol açtık. Ayrıca 5 tane sağlık ocağı, 8 tane spor tesisinin açılışını yapacağız. Buraya yapılan park buradaki evlerin değerini artıracak. Meram'ımızı, Mevlana’mızı ve Konya’mızı tanıtmak için elimizden geleni yapacağız. Buradaki hizmetler mahallemize ve Konya’mıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından protokol mensupları 66 parkın açılış kurdelesini dualarla kesti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: