Meram'da Asfaltlama Çalışmaları

Meram Belediyesi, Alakova ile Yenibahçe mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan yolda soğuk asfalt çalışmalarını sürdürüyor. 

Meram Belediyesi, Alakova ile Yenibahçe mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan yolda soğuk asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Alakova ile Yenibahçe mahalleleri arasındaki yolda sürdürülen soğuk asfalt serimi çalışmasını yerinde inceledi. İki mahalle arasındaki ulaşımı sağlayan yoldaki düzenlemeler hakkında bilgi veren Başkan Toru, yolun düzenlenmesiyle ilgili uzun süredir talep olduğunu belirtti. Yolun sathi kaplamasıyla ilgili şu anda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Toru, şunları kaydetti: "Toplamda 3 kilometre uzunluğundaki bu yolda ekiplerimiz soğuk asfalt çalışması yapıyor. Zemindeki sorunu inşallah bu şekilde gidermiş olacağız. Vatandaşlarımız, çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ediyorlar. Çünkü vatandaşlar, 4 ila 5 yıldır bu yol ile ilgili taleplerinin yerine getirilmesini beklediklerini ilettiler. Ekiplerimiz, hızlı bir şekilde yolun sathi kaplamasını yaparak, soruna çözüm bulmuş oldu. Alakova ve Yenibahçe mahallelerimizdeki hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." Sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm ürettiği için Başkan Toru ve ekibine teşekkür eden Yenibahçe Mahalle Muhtarı Ahmet Kaçmaz da "Gerçekten çok sıkıntılıydık. Asfaltımız yapıldığı için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: