Meram'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kalaycı, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Meram Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi ile yüksek miktarda kentsel dönüşüm hamlesi yapan ilçe belediyelerinin başında geldiğini belirtti.

Bugüne kadar yaptıkları çalışmaların Toplu Konut İdaresi ile yapıldığını hatırlatan Kalaycı, "Divan Park ile ilgili 576 konutluk proje, 2 yıl içinde teslim edilecek. Belediye öncülüğünde kooperatif ile yapılıyor. Özel sektörden iki destekçimiz var. İnşaatta, 5 firma üzerinde yapılan çalışma sonucunda en düşük fiyatı veren Seha İnşaat ve 120 aya kadar vade imkanı sunan Al Baraka Türk projeye eşlik ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Projenin sosyal boyutlarına da değinen Kalaycı, şunları kaydetti:

"Meram Belediyesinin ilkleri yaptığı çalışmalar, vatandaşlarımız tarafından takdirle izlenecek. Bize hep soruyorlardı, 'başkanım Meram köy havasından ne zaman kurtulacak-' Biz bunun için gayret ediyoruz. Meram Bölgesinde çöküntü alanı diye ifade ettiğimiz, girilmeye korkulan mahallelerde, kentsel dönüşümü yapıyoruz. Kentsel dönüşüm elzem mi- Kentsel dönüşüm elzemdir. Vatandaşlarımızın, lüks, ferah, verimli, doğal gazlı, çevre düzenlemesi yapılmış, yeşil dokusu olan konutlarda oturması bizim boynumuzun borcudur. Bu kapsamda biz üzerimize düşen bütün sorumluluğu yapmaya gayret ediyoruz."

Muhabir: Enes Kanlı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: