Merbisder Yönetiminden Vali Güzeloğlu’na Ziyaret

Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER) Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.MERBİSDER...

Mersin Bisiklet Derneği (MERBİSDER) Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

MERBİSDER Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Arslantaş öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Vali Güzeoğlu, “Bisiklet, sağlıklı bir yaşam için önemli bir spor etkinliğidir. Çevreyi kirletmeyen, yaşanılan ortama da olumsuz etkisi olmayan bisiklet kesinlikle tercih edilmelidir. Bir kentin gelişmişliği göz önüne alındığında bisiklet için gerekli altyapının oluşturulması gerekmektedir. İlimizde bisiklet için gerekli altyapı planlamaları önümüzdeki süreçlerde yapılacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Dernek tarafından yapılan bisiklet turlarında da yer alacağını kaydeden Güzeloğlu, Valilik binası önüne bisiklet park alanı yapılacağını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: