Merdivenli Yol Yapımı Son Hız Sürüyor

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Gökkuşağı Mahallesi 1216. ve 1211. Sokakların bağlandığı noktada sorun bulunduğundan,...

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Gökkuşağı Mahallesi 1216. ve 1211. Sokakların bağlandığı noktada sorun bulunduğundan, yol bağlantısı tamamlanana kadar geçici olarak mozaik merdiven beton yol inşa ederek bölge sakinlerinin mağduriyetini giderdi.

Konum olarak Çankaya’nın yüksek mahalleleri arasında yer alan Gökkuşağı Mahallesi, imar yapılaşması devam eden bir bölge olarak biliniyor. Her bölgede olduğu gibi yapılaşması süren yerleşim alanlarında, halkın ulaşımını sağlayan yol yapım çalışmaları da sekteye uğrayabiliyor. Çankaya Belediyesi de vatandaşın, çalışmalardan kaynaklı sıkıntı yaşamaması için harekete geçerek ulaşım sorununu merdiven yaparak çözdü.

Reklam
Reklam

ÇANKAYA, HALKIN KONFORU İÇİN ÇALIŞIYOR

Halk çıkarına uygulamaları ile Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışını her alana yayan Çankaya Belediyesi, gerek yeni yol açım çalışmaları gerekse merdiven inşa ve halkın güvenliği için merdiven korkuluğu yapım çalışmalarını, ihtiyacı olan bölgelere öncelik vererek Çankaya’nın her bölgesinde yapmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: