Merhum Kemal Bağcı, Mezarı Başında Anıldı

GAZİANTEP (AA)  - Gaziantep'te görevi başında hayatını kaybeden gazeteci Kemal Bağcı, vefatının 16'ncı yılında mezarı başında anıldı.

GAZİANTEP Başkanı İbrahim Ay, yaptığı konuşmada, Bağcı'nın 22 Temmuz 1997'de Anavatan Partisi'nin seçim otobüsü üzerinde havaalanı tabelasına çarparak hayatını kaybettiğini hatırlattı. Görev başında hayatını Bağcı'nın örnek alınan bir insan oluğunu söyleyen Ay, "Mezarı başında kendisini bir kez daha andık. Ailesini bu günde yalnız bırakmayan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bağcı'yı unutmadık, unutmayacağız. Mekanı cennet olsun" dedi. Elif Bağcı ise eşinin yokluğunu hissettirmeyen gazetecilere teşekkür ederek, "Bizleri yalnız bırakmadınız, her zaman yanımızda oldunuz hepinize teşekkür ediyorum. Acımız ilk günkü kadar büyük ama sizlerin desteğiyle hafifliyor. Sizleri yanımızda görmek bizlere mutluluk veriyor” diye konuştu. Törene, merhumun çocukları Gamze ve oğlu Uğur Bağcı, GGC yönetim kurulu üyeleri ve Gaziantep'te görev yapan gazeteciler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: