Merhum Muhsin Yazıcıoğlu Simav’da Dualarla Anıldı

İki yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ölüm...

İki yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ölüm yıldönümünde Simav'da sevenleri tarafından dualarla anıldı.

BBP ilçe teşkilatı ve Alperen Ocakları tarafından Cumhuriyet meydanında merhum Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlenen anma törenlerine Simavlılar büyük ilgi gösterdi. Öğle namazını müteakip dualar edilerek, ilahiler okundu. Meydanda toplanan binlerce Simavlıya etli pilav ve ayran ikram edildi.

BBP Simav İlçe Başkanı İsmail Bozyiğit, dava ve gönül adamı olan merhum liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmayacakları gibi unutturmayacaklarını ifade ederek “O, inanmış bir Müslüman, merhamet sahibi bir liderdi. Onun çizdiği yolda dik duracağız, doğru söyleyeceğiz ve düz yürüyeceğiz. Hassas bir dönemden geçen Türkiye’de onu şimdi herkes çok özlüyor” diye konuştu”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: