Merhume Esin için mevlit düzenlendi

MHP eski il başkanlarından Akın Özgür’ün geçtiğimiz günlerde vefat eden eşi Esin Özgür için mevlit okutuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il başkanlarından Akın Özgür’ün geçtiğimiz günlerde vefat eden eşi Esin Özgür için mevlit okutuldu.

Esin Özgür (58), 2 Temmuz Pazar günü İstanbul’da ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiş ve Mersin’de defnedilmişti. Merhume için Adana’daki evinde ise mevlit düzenlendi.

Mevlide MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, ilçe başkanları Yusuf Kanlı, Hüseyin Tumlukolcu, İbrahim Kara, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı İnci Mahmat, 24. dönem Adana milletvekili adayları ile Özgür ailesinin komşuları ve yakınları katıldı. Okunan Kura-an’ı Kerim ve yapılan dualarla ruhu şad edilen merhume Esin Özgür’ün eşi Akın Özgür ve tek çocukları olan Metehan Özgür, acılı günlerinde kendilerini Adana’da da yalnız bırakmayan başta Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat yöneticileri olmak üzere bütün davetlilere teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: