Merinos Akkm Personeline İlk Yardım Eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) görev alan...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) görev alan personele Kızılay iş birliğiyle ilk yardım eğitim verildi.

Hizmete girdiğin günden bu yana 2 bin programa ev sahipliği yapan ve 1 milyon 300 bin kişi hareketinin oluştuğu Merinos AKKM’de görevli personele yönelik Kızılay tarafından ilk yardım eğitimi veriliyor. Personelin tam donanımlı hale gelmesi ve acil durumlarda erken müdahale için verilen eğitimlerde, uzmanlar tarafından genel ilk yardım bilgileri, temel hayat desteği, kanamalarda, yaralanmalarda, yanık, donma ve sıcak çarpmasında, kırık, çıkık ve burkulmalarda, şuur bozukluklarında, zehirlenmelerde, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında, boğulmalarda ilkyardım ve hasta ile yaralı taşıma teknikleri gibi konularda teorik ve uygulamalı bilgiler aktarılıyor. İki grup halinde toplam 32 saat süren eğitimlerin sonunda personele ilk yardım sertifikası verilecek.

Reklam
Reklam

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, ulusal ve uluslararası alanda hizmet veren Merinos AKKM’nin işletmesi olarak her konuda hazırlıklı olabilmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz