Merinos Mavi Melekler Üç Katagoride Şampiyon Oldu

Merinos Spor Kulübü bünyesinde bulunan bayan voleybol takımlarından küçükler, yıldızlar ve gençlerde namaglup olarak üç...

Merinos Spor Kulübü bünyesinde bulunan bayan voleybol takımlarından küçükler, yıldızlar ve gençlerde namaglup olarak üç kupa birden aldı. Merinos’un takımları Türkiye şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecekler.

Geçtiğimiz hafta içerisinde küçükler ve yıldızlar takımı kupası almış, bu hafta yapılan karşılaşmalar sonucunda yaptığı on karşılaşmayı set vermeden kazanan Merinos Gençler bayan voleybol takımı kupasını aldı. Aynı sezonda üç kupa birden almanın bir ilk olduğuna dikkat çeken kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz, “Bu yıl ilk defa Merinos Spor Kulübü olarak sahalarda yer almamıza rağmen üç kategoride şampiyon olduk. Biz kulüp olarak alt yapıya önem vermekteyiz. Küçük, yıldızlar ve genç takımımızdan yetişen sporcularımızı üçüncü ligde mücadele eden takımımıza yetiştiriyoruz. Üçüncü ligde mücadele eden takımımız da bu yıl ilk defa ligde mücadele etmesine rağmen önemli başarılara imza atmıştır. Üç kategoride şampiyon olan takımlarımız önümüzde ay içerisinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edeceklerdir. Türkiye Şampiyonasından da kupa ile dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Merinos Spor Teknik Direktörü Ali Bağcı ise, önümüzdeki sezon için çalışmalara başladıklarını belirterek, alt yapıya oyuncu almak için araştırma yaptıklarını söyledi. Bağcı “Merinos Spor kulübü bayan voleybolunda Gaziantep’in gururu olmuştur. Yeni sezonda üçüncü ligde mücadele eden takımımız şampiyonluk adayı olarak sahalarda olacaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: