Merinos Parkı’nda Spor Zamanı

Bursa’nın oksijen deposu Merinos Parkı, suni gölet ve süs havuzları, kafeterya, yürüyüş, koşu ve bisiklet...

Bursa’nın oksijen deposu Merinos Parkı, suni gölet ve süs havuzları, kafeterya, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu ve çocuk alanlarının yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce açılan yeni spor alanlarıyla da cazibe merkezi oluyor.

Kültürpark’tan sonra Bursa’nın en büyük şehir parkı olan 252 bin metrekarelik Merinos Parkı, vatandaşların rahat bir nefes alabildiği mekan olma özelliğini sürdürüyor. Gün boyunca insanların uğrak yeri olan Merinos Parkı, yeni oluşturulan spor alanlarıyla da beğeni topluyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından getirilen yeni spor aletleriyle vatandaşlar zamanlarını spor yaparak değerlendiriyor. Her yaştan insanın rahatlıkla kullanabildiği spor alanları vatandaşlardan da tam not aldı.

Reklam
Reklam

81 farklı türde olmak üzere 2 bin 500 ağaç ve 11 bin 600 bitkinin bulunduğu Merinos Parkı'nın bünyesinde ayrıca bir suni gölet ve süs havuzları, kafeterya, restoran, 2 km yürüyüş yolu, 3 kilometre koşu yolu, 5 kilometre bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, Merinos AKKM ve diğer sosyal tesisleri barındırıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: