Merinos Park'ta Sihirbaz Şov

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Temaşa-i Ramazan etkinlikleri kapsamında Merinos Parkı'nda vatandaşlar ile buluşan sihirbaz nefes...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Temaşa-i Ramazan etkinlikleri kapsamında Merinos Parkı'nda vatandaşlar ile buluşan sihirbaz nefes kesti.

Bursa'da Ramazan ayı dolayısıyla Merinos Parkı'na akın eden vatandaşlar, aileleriyle birlikte parkta yaptığı iftardan sonra sonra hoş vakit geçiriyor. Alana kurulan alışveriş stantları ve oyun parkının yanı sıra sahne alan sihirbaz gösterisi, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. Sıcak havada evlerinde duramayan Bursalılar, sahura kadar şenliklerde temiz havanın ve eğlencenin tadını çıkarıyor. Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir eğlence programının düzenlediği alanda sahne alan sihirbaz ise çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi ile izlendi.

Reklam
Reklam

Yaptığı sihirbazlıklar ile izleyenleri hayretler içinde bırakan sihirbaz Veysel Bozdağ, vatandaşların arasından seçtiği kişiler ile de gösterilerine farklı bir renk katıyor. Sahneye çıkan kişinin kendisini tekrarlamasına rağmen sonuçsuz kalan gösterisi vatandaşlar tarafından kahkahalar ile izlenirken, küçük bir çocuğa verdiği suyu içmesinin ardından huni ile kolundan, kulağından ve karnından geri aldığı gösteriyi vatandaşlar nefeslerini tutarak izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: