Merinos’tan 3 Bin 500 Kişiye İstanbul’da İftar Yemeği

Halı sektöründe dünya lideri olan Merinos, İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi’nin organizasyonu ile 3 bin 500 kişiye...

Halı sektöründe dünya lideri olan Merinos, İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi’nin organizasyonu ile 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Yemeğe Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Merinos’un ev sahipliğini yaptığı Sefaköy Gültepe İlköğretim Okulu’nun bahçesindeki yemeğe Küçükçekmece sakinlerinin ilgisi büyük oldu. Yemek organizasyonunu yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, iftar yemeğine ev sahipliği yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’na teşekkür etti. Yeniay, Erdemoğlu Ailesinin sosyal sorumluluk projelerinde ve yardımlar konusundaki hassasiyetlerini bildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Ramazan ayı sebebiyle birlik ve beraberliğimizin artmasına, bu kadar insanın bir sofra başında buluşup, aynı yemeği bölüşmesine vesile olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Allah, bu kutlu ayın bereketini daim kılsın” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: