Merkez Bankasının Resmi Rezerv Varlıkları 7,3 Milyar Dolar Arttı

Merkez Bankası, Nisan ayı “Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi” verilerini açıkladı. Resmi rezerv varlıkları bir...

Merkez Bankası, Nisan ayı “Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi” verilerini açıkladı. Resmi rezerv varlıkları bir önceki aya göre 7 milyar 308 milyon dolar artarak 134 milyar dolara yükseldi.

Merkez Bankası verilerine göre Mart ayında 126 milyar 693 milyon dolar olan "Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi", Nisan ayında 7 milyar 308 milyon dolar artarak 134 milyar dolara çıktı.

Resmi rezerv varlıklar içinde alım satım konusu yapılan dövizlerin tutarı bir önceki aya göre 8 milyar 136 milyon dolar artarak 104 milyar 38 milyon dolardan 112 milyar 174 milyon dolara yükseldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz