Merkez Çelik çalışanları 10 yıllık gönüllü geleneği devam ettirdi

Boydak Holding firmalarından Merkez Çelik A.Ş, dokuz yıldır ara vermeden düzenlediği kan bağışı bilgilendirme toplantılarını...

Boydak Holding firmalarından Merkez Çelik A.Ş, dokuz yıldır ara vermeden düzenlediği kan bağışı bilgilendirme toplantılarını ve bağış kampanyasını bu yıl onuncu kez gerçekleştirdi.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Kan Merkezi ile birlikte yürütülen proje kapsamında doktor, hemşire ve sağlık görevlileri tarafından çalışanlardan alınan kanlar, Erciyes Üniversitesi’nde ihtiyaç sahipleri için kullanılıyor.
Kurum çalışanları adına açıklama yapan Merkez Çelik A.Ş Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy, “On yıldır hiç ara vermeden gerçekleştirdiğimiz ve artık bizim için gelenek haline gelen kan bağışı kampanyamıza katılan arkadaşlarımız adına söyleyebilirim ki hepimiz bu sosyal sorumluluk projesinin aralıksız devam ediyor olmasından çok mutluyuz. Kanın tek kaynağı insan, bir insanın dahi hayatını kurtarabilirsek ne mutlu bizlere.” dedi.
Merkez Çelik A.Ş’de yılda üç defada gerçekleştirilen kampanyada, toplam bin 500 ünite kan toplanıyor. Etkinliğe, Merkez Çelik A.Ş çalışanlarından gönüllüler katılıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz