Merkez Hakem Komitesi Heyeti Kütahya'da

Merkez Hakem Komitesi heyeti, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundu.MHK...

Merkez Hakem Komitesi heyeti, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundu.

MHK 2. Bölge Hakem Kurulu Başkanı Zihni Aksoy ve Bölge Hakem Kurulu üyesi Halit Gerçeker’den oluşan MHK heyeti, ayrıca diğer taban birlikleri olan TÜFAD Kütahya Şubesi’ne ve Saha Komiserleri Derneği’ne de birer ziyaret gerçekleştirdi.

Hakemler ve yerel liglerde yaşanan sorunları öğrenmek için bir dizi ziyaretler gerçekleştiren heyet, yaşanan sıkıntılara çözüm olabilecek talepleri de dinledi.

Reklam
Reklam

Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHK heyetine kentte yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: