Merkez Ortaokulu Yıldız Kızları Final Biletini Kaptı

Kulüplerarası Yıldız Kızlar Voleybol Yarı Final müsabakalarında Kastamonu’yu temsil eden Merkez Ortaokulu Gençlik Spor Kulübü...

Kulüplerarası Yıldız Kızlar Voleybol Yarı Final müsabakalarında Kastamonu’yu temsil eden Merkez Ortaokulu Gençlik Spor Kulübü takımı final biletini kaptı.

Samsun’da yapılan müsabakaların ilk gününde Trabzon Temsilcisi Hamsispor’u 3-1 mağlup eden Merkez Ortaokulu Voleybol Takımı, ikinci gün şampiyonanın güçlü ekiplerinden Samsun Spor Lisesini de 3-1’lik skorla yenmeyi başardı. Son olarak Ordu Ünye Ünlemspor takımıyla karşılaşan Merkez Ortaokulu Kızlar Voleybol Takımı, yine aynı skorla kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını kazandı.

Reklam
Reklam

Antrenör Hamdi Kıcıroğlu, “Sporcularımızın gösterdiği üstün performansla rakiplerimizi geçmeyi başardık. Bu başarıyı elde edeceğimize inanıyorduk” dedi.

İdareci olarak takımın başında bulunan Merkez Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Atakan Bekir Karaca, önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, çok çalışmanın ödülünü aldıklarını ve Türkiye Şampiyonasında Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: