Merkür geri hareketi ve burçlara olan etkisi

Astroloji Danışmanı İremSU, Merkür geri hareketi ve burçlara olan etkisini yorumladı.

KOÇ

Sevgili Koçlar

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. İleriye yönelik hedefleriniz açısından kafanızın içindeki planları ve projeleri yeniden gözden geçirmekte yarar var. Daha önceden planlanmış organizasyon anlamındaki işlerinizin şöyle bir kontrolünü yaparak yürürlüğe koyabilirsiniz. Bu dönemde eski tanıdıklarınızla bir araya gelirsiniz.


BOĞA

Sevgili Boğalar,

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür-Kova burcuna gerileyecek. İş hayatınızla ilgili yeni planlarınızı tekrar gözden geçirerek eksiklerinizi saptamalısınız. Yeni bir iş teklifini ise, gözden geçirmeli ve sizin açınızdan olabilecek artısı eksisi üzerinde mutlaka durulmalıdır. Aniden gelen bir teklif veya sizin bazı nedenlerle birdenbire karar değiştirmeniz, başka bir yöne gitmeye karar vermişken tam tersi bir seçimde bulunmanız ve yeni bir adım atmanız yanlış olacaktır.

Reklam
Reklam

İKİZLER

Sevgili İkizler

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda geriliyor. Eğitimini sürdüren kardeşlerimiz bilgilerinizi tazeleyiniz. Eğitmenlerimiz, öğrencilerinizin gelişimlerini yakından takip etmenizde yarar var. Tez hazırlamak için olumlu bir süreç bu. Geri hareket dönemleri, normal zamanlarda fark edilmesi mümkün olmayan birçok detayın görülmesi açısından gayet etkilidir. Yurtdışıyla alakalı işleriniz, yaşam felsefenizi, fikirlerinizi gözden geçirme yönünde de olumlu buluyorum. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, uzaklarda bulunan yakınlarınızı aramak için ne güzel bir fırsat. Teknolojik yöndeki ürünlerin incelenmesi, insan hakları, yenilikler, bireysel girişim, özgürlük, grup aktivitelerimizi yeniden gözden geçirmek için bu kısacık süre yararlı olabilir. Yeniye yer açmak için, önce eskiye şöyle bir bakarak tecrübelerimizi hatırlamak faydalıdır.


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 Merkür-Kova burcunda kısacık bir süre gerileyecek. Başkaları kaynaklı elde ettiğiniz gelirler, bankalarla alakalı girişimleriniz, kredi işleriniz, miras, vergi, sigorta, ortak paralar(eş, iş ortaklığı), borçlarınız, eşinizin parasal durumu gibi konuların yeniden gözden geçirilmesinde yarar var. Aksayan her şeyi mercek altına alarak düşündüğünüzde daha önceden fark edemediğiniz birçok olguyu saptamanız bu süreçte mümkün olabilir. İş ortaklığınızla alakalı parasal bölüşümle ilgili sorunlar adına yeni bir adım atmak yerine her iki taraf ta durumları tekrar tartabilirse gayet yararlı olur.

Reklam
Reklam

ASLAN

Sevgili Aslanlar

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Partnerinize karşı olan tavırlarınızın ve ona karşı duyduğunuz sevginin, gösterdiğiniz emeğin, kısaca biz olmak adına verdiğiniz her çabanın, duyarlılığın karşılığını görme-almak istersiniz. İlişki demek, sen ya da ben yerine -biz- olmayı kabul etmek demektir. Eğer siz veya o, sadece kendi isteklerinizin peşinden koşmuş iseniz şimdi bu beraberliği mercek altına alıp düşünmek vaktidir. Karşılıklı olarak saygı çerçevesinde problemleri yeniden ele almalı, ama bunu yaparken olaylara bencilce yaklaşmak yerine -biz- olarak düşününüz. Yeni ilişkiye bu süreçte başlayanlar, lütfen birbirinizi iyi tanımaya çalışınız.


BAŞAK

Sevgili Başaklar

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Hedefinizi, projelerinizi yürürlüğe koymadan önce lütfen bir daha kontrolünü yapınız. Geri hareket dönemi, daha önce fark edemediğiniz eksikleri net olarak saptamak adına faydalıdır. Ayrıca daha önce hiç düşünmeden girişimde bulunmaya karar verdiğiniz her iş hakkında şimdi durup geriye dönerek o konuları tekrar ele almak da yararlıdır. Herhangi bir teklifle karşılaşmanız halinde, olur yanıtı vermeden önce bir düşününüz. Geri hareketin bitiminde çok daha iyi bir iş teklifi almanız mümkündür. Önemli bilgilerinizi yedekleyiniz. Bilgisayarınızı da güçlü bir programla koruma altına alınız.

Reklam
Reklam

TERAZİ

Sevgili Teraziler

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. İlişkinizde sorunlar yaşıyorsanız, bunların ardında yatan nedenlere bakacağız. Yanlış anlaşılmaların daha fazla olacağı bu süreçte, iletişime dikkat edelim. Yakın bir zamanda ilişkiniz sona ermiş veya yanlış anlaşılmalar nedeniyle aranızda mesafe oluşmuş ise, tekrar bir araya gelebilir veya bu meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Yeni bir adım atmak yerine, var olan durumu ciddiyetle ele alalım. Çocuklarımızla ilgili meselelere bir bakalım. Hobilerimize zaman ayıralım. Yarar-zarar değişkenliği gösteren parasal yatırımlardan kaçınalım.


AKREP

Sevgili Akrepler

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Ailenizle aranızdaki iletişime önem veriniz. Sakin, aklımızı başımızda ve gerekirse esnek olmaya çalışalım. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle sorunlar büyüyebilir. Siz daha özgür olmak ve fikirlerinizi bu çerçevede ele almak isterken, onlar engel olmaya ve sizi yönlendirmeye çalışabilirler. Arkadaşlarınızla ilgili eskiye ait meseleler gündeme gelebilir Merkürün geri hareketinde geçmişle alakalı her konu yeni bir bakış açısı altında ele alınmalıdır. Yeniden incelemeli, daha geniş çapta araştırmada bulunmalısınız. Belki de satın almayı düşündüğünüz ev, geri hareketten sonra makul bir fiyata inebilir. Kararlarınızın, yapmak istediklerinizin artı ve eksisini iyice hesap etmelisiniz.

Reklam
Reklam

YAY

Sevgili Yaylar

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Önceden fark etmediğiniz birçok noktayı şimdi yeniden gözlemleme fırsatı bulursunuz. Eğitim hayatınızla ilgili kararlar, yakın çevrenizle ilgili meseleler, oturduğunuz yer, girişimlerinizle alakalı konularda tespitlerde bulunursunuz. Karşınıza bir teklif geldiğinde düşünmek, incelemek yararlı olur. Seyahat konularında dikkatli olmak gerekebilir. Gitmeyi düşündüğünüz yer, konaklayacağınız otel, görüşmeler, toplantılar, organizasyonlar için bir araştırmada bulunmak gerekiyor. Yanınızda götüreceğiniz her evrakı, bavulunuza kadar kontrol etmek, önlemler almak faydalıdır. Genel anlamda bu dönemlerde dinlenmek maksadıyla yapılan yolculuklar gayet keyifli geçebilir fakat bu aniden karşınıza çıkabilecek bir iş seyahati ve özellikle imza gerektiren bir durum ise ve mecbursanız her detaya dikkat etmeniz gerekebilir.


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Finansal ilişkilerimizi, işlerimizi, kararlarımızı, durumumuzu yeniden gözden geçirmeliyiz. Poblemlere neden olan her şeyi mercek altına alıp bakalım. Aceleyle kararlar vermeyelim. Bir daha bakmaktan zarar gelmez. Önceden adım atılmış işler nasıl ilerliyor, memnun muyuz, eksiklerimiz var mı diye bakmakta yarar var. Bir teklifle karşılaştığınızda, artı ve eksilerine bir bakalım. Çünkü geri hareketin bitiminde, bu teklif karşınıza çok daha olumlu bir şekilde gelebilir. Eskiyle alakalı maddi problemleriniz bu süreçte tekrar ortaya çıkabilir ve şimdi bu konularla ilgilenerek kesin bir çözüm bulmanız mümkün olabilir. Tabi ki yine dikkatli olmak şartıyla. Kısaca Merkür geri hareketinde hayat durmamaktadır, sadece sizin çok daha mantıklı bir şekilde olayları ele alarak düşünmeniz gerekmektedir.

Reklam
Reklam

KOVA

Sevgili Kovalar

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür, burcunuz üzerinde gerileyecek. Kişisel girişim, yetenekleriniz, sağlık, fiziksel değişim, toplumsal ilişkilerinizi gözden geçirme yönünde önem taşıyor. İnsan kendini öne sürmek, göstermek, ifade etmek ihtiyacı duyabilir. Ancak geri hareket döneminde düşünmeden etmeden bir şeylere olur yanıtı veremeyiz. İleri bir bakış açısıyla, yeni ve farklı olanı sıra dışı şeyleri isterken, bunların alt yapısını ne kadar kuvvetli olduğunu sorgulamamız gerekir. Ancak bu birilerinin sözüne uymak, onlara göre hareket etmek anlamına da gelmez. Biz burada kendimize, yaratıcı yönlerimize bir bakarak, yapmak istediğimizin artı ve eksilerini gözden geçirerek karar vereceğiz. Bu kararları gölgeli günler dahil olmak üzere 1 Şubat tarihinden itibaren yürürlüğe koyabiliriz.


BALIK

Sevgili Balıklar

5 Ocak saat 15:05-8 Ocak saat 21:36 tarihleri arasında, Merkür-Kova burcunda gerileyecek. Bu süre, başkalarının bizden beklentileri üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Ben mi yoksa onlar mı diye içimizden geçireceğiz. Burada önemli olan, bireyliğinizden taviz vermeden ancak toplumun bir parçası olduğumuz gerçeğini de hesaba katarak bilinçli düşünebilmektir. Yalnız değiliz, ancak biz de insanız. Bizim de arzularımız, planlarımız var. Bunları nasıl doğru şekilde ortaya koyabiliriz. Bunlara bakacağız. İnatçılık, sadece kendi bildiğimizin haklı olduğunu iddia edemediğimiz gibi bir şeylere bağımlı kalarak acizmişiz gibi düşünmemeliyiz. Geri planda halledilmesi gereken çalışmalarımızı bitiririz, amacımız, hedefimiz üzerinde düşünürüz.

Reklam
Reklam