Merkür Yengeç burcunda geriliyor

Merkür hayatımızı nasıl etkileyecek?

KOÇ

Sevgili Koçlar 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında Merkür iki ayrı burç üzerinde gerileyecek. Bunun 7-17 Haziran tarihleri arasındaki ilk bölümünde, evimiz, ailemizle ilgili konular üzerinde bir gözden geçirmede bulunacağız. Hassasiyet yoğun olabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailevi konularla ilgilenmek, bazı meseleleri tekrar gözden geçirmemizde fayda vardır. Aceleci kararlar vermiyoruz.

İkinci geri hareket ise, özellikle yakın çevremizle alakalı konularda 17 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde önem taşır. Burada da iletişimin iç dünyamıza doğru yönelmesi görülebilir, ilişkilerimiz, eğitimle ilgili konularda ve yolculuklarda düşünmeden, üzerinde hesap yapmadan bir karar vermememiz gerekiyor. Bu iki gerileme hareketi bütün bir ayı kapsadığı için biraz beklemede kalacağız. Yuvamızla alakalı konular, çalışma hayatıyla ilgili meselelerin ev içinde ve yakın çevremizle bir arada tekrar ele alınması lazımdır.

Reklam
Reklam

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


BOĞA

Sevgili Boğalar, 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında Merkür iki ayrı burç üzerinde geri hareketini sürdürecek. İlk gerileme hareketi Yengeç burcunda 7 - 17 Haziran tarihleri arasında olacaktır. Çevreyle olan iletişimde, eğitimden iş girişimlerine kadar kendimizi ifade etme yönünde biraz hassasiyetle olayları ele almamızı sağlar. Etrafımızdaki insanlarla olan bağlantılarımızda algılama yönünde içe dönük düşünüyoruz.

Birçok durumu gözden geçireceğiz. Subjektif düşünmek mümkündür. Aile ve değerlerle ilgili konularda hassasiyet yüksek olabilir. Ama bu gerileme hareketlerinin her zaman için bir onarım olduğunu belirtirim. Yakın çevremizle olan bağlantıda belirli bir opsiyonla düşünmemiz gerekebilir. Eğer bir çevre değişimi düşünüyorsak, bu tarihler arasında beklemede kalıp hesap kitap yaparak, özellikle de artı ve eksileri iyice tartarak hareket etmekte, biraz daha düşünmekte yarar görüyorum.

Reklam
Reklam

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise mali konularda olayları iki ayrı yönlü ele alalım. Getiri ve götürü hesabımızı iyi yapalım. Alışverişlerimizde dikkatli olalım, bilinçli hareket edip riskten uzak durmaya çalışalım. Paramıza sahip çıkalım ve yatırım konularında da piyasa şartlarını mutlaka gözetelim. Mal satın alırken özellikle teknolojik aletlerde garanti belgesi almayı unutmayınız.
Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


İKİZLER

Sevgili İkizler, 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında Merkür iki ayrı burç üzerinde gerileyecek. 7-17 Haziran tarihleri arasında parasal konularda ve ilişki meselelerinde güven unsurunu gözetelim. Geri planda bitirilmesi gereken işlerimize ağırlık verelim. İş bağlantılarında sadece söz ile değil garanti de isteyelim. Sanatsal ve mistik konularla uğraşan kişiler için enerjiler olumludur.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında da kişisel kararlarınız ve girişimde bulunmak istediğiniz meseleler üzerinde, hesabınızı çok iyi yaparak, risk almadan, piyasanın durumuna göre hareket etmekte yarar vardır. İletişimde belirli bir durgunluk meydana gelebilir, bunu bir onarım süreci olarak değerlendirebilirsiniz. Gereksiz alışverişlerden kaçınabilirsiniz. Kişisel anlamda da söylediklerimize dikkat edelim, bağlantıda bulunduğumuz insanlarla alışverişlerde dinlemeyi mutlaka bilelim.

Reklam
Reklam

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında Merkür iki ayrı burç üzerinde gerileyecek. 7 - 17 Haziran tarihleri arasında hassasiyet bir hayli yüksek olabilir. Etrafımızdaki insanları, yaşadığımız ülkeyi, düzeni, dünya görüşünü bir hayli sahiplendiğimiz için, dışarıdan gelebilecek tepkilere karşı açıkçası çok fazlasıyla hassas olabiliriz. Bu nedenle de duygusal yönden rahatsız olacak şekilde hareket etmeye yöneltebilir bizi.

Diğer taraftan da bu dönemde bizim için kıymetli olan hususları, sınırları, iletişimi de gözden geçireceğiz. Bu bir onarım sürecidir. Sorunları bazen halledilir diyerek geçiştiririz bazen de birçok mesele aklımıza takılır, bir türlü işin içinden çıkamayız. Bir daha dönüp olan bitene bakalım. Hemen karar vermeyelim. Garantiyi önemseyelim.

İkinci hareket ise 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Burada biraz gerginlik, dedikodu, sinirlenme, sözel anlamda kısıtlanma durumları olabilir. Yanılmamak için ortam şartlarına iyi bakılmalıdır.

Reklam
Reklam

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


ASLAN

Sevgili Aslanlar, Merkür geri hareketi, 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında iki ayrı burç üzerinde etkili olacak.7-17 Haziran tarihleri arasında iç dünyamızda hassasiyet yoğun olabilir. Ailevi konular, kişisel meseleler üzerinde içe yönelme söz konusu olabilir. Her şeyi hassasiyet ile ele alabiliriz. Güçlü sezgilere karşın alınganlık görülebilir. Kendinize güven hissiyatı verici ritüellere yönelmenizi tavsiye ediyorum. Yatırımda bulunmak, borçlanmak, kredi çekmek gibi meselelerde dikkatli olmakta yarar vardır. Ortaklaşa işlerde para hesabını iyi yapınız.İletişimde yavaşlama, içsel gözlem, ailevi konular, duygusal meseleler üzerinde hassas olacağız.

İkinci geri hareket 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında olacaktır. Bu da özellikle hedeflerle ilgili konularda ve sosyal ilişkilerde önem taşır. Çevreyle olan irtibatta durgunluk oluşabilir. Yeni iş girişimi veya bir proje öne sürmek istiyorsak, kişisel anlamda da ilişki içerisindeysek, ortam şartlarına ve kişilere fazlasıyla dikkat etmeliyiz. Yolculuklar ve eğitim konularında da hesabı son derece iyi bilmek gereklidir.

Reklam
Reklam

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


BAŞAK

Sevgili Başaklar, 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında, yöneticiniz Merkür'ün, önce Yengeç ve ardından İkizler burçlarında olmak üzere iki ayrı geri hareketi söz konusudur. Yöneticiniz olması vasfıyla iletişim konularında özen gösterilmesi gereken bir dönemdir. 7-17 Haziran tarihleri arasında ileriye dönük hedefler ve amaca uygun girişimlerde bulunma, sosyal aktiviteler yönünde bir yavaşlama dönemindeyiz. Burada hassasiyet yoğun olabilir. Yapılmak istenenler gözden geçirilmeli, aceleci kararlar verilmemelidir. Bizim de çok dikkatli bir şekilde güven olgusunu gözetmemiz lazım. Ortaklaşa işlerde de çok iyi düşünülmelidir.

Geri hareketin ikinci bölümü ise 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasındadır. Bu da kariyer hayatıyla ilgili konular üzerinde önemlidir. Otoritelerle olan ilişkileri çok güçlü tutmak gerekir. Dinlemek, anlamak, aceleci hareket etmemek, iyi planlamak ve sorumlulukların farkında olarak çalışmakta yarar görüyorum.
Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,

Reklam
Reklam

TERAZİ

Sevgili Teraziler 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında, iki ayrı burç üzerinde Merkür gerileyecektir. İlki, 7-17 Haziran tarihleri arasında kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde mutlaka bilinçli bir şekilde gözden geçirmeye ihtiyacınız vardır. Değerlerimiz ve fikirlerimiz üzerinde bir hayli hassas ve subjektif düşünüyoruz. Fakat şartların da çok iyi biçimde farkında olmamız lazımdır. Benim tavsiyem, geri hareketi bir onarım süreci olarak görmeniz ve iş hayatınızla ilgili konularda biraz daha sakin düşünmede bulunmanız.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, şehir dışı yolculuklar olabilir. Planımız böyle bir döneme denk geldiğinde aceleyle karar vermemek gerekir. Tanıdığımız kişilerle bağlantımız daha fazla olacaktır. Güven duygusu burada önemlidir. İş, eğitim, yerleşim yeriyle ilgili konularda da hesabı mutlaka iyi bilmek gerekir.

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


AKREP

Sevgili Akrepler 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında, Merkür iki ayrı burçta gerileyecek. İlki, 7-17 Haziran tarihleri arasındaki Yengeç burcundaki geri hareketidir. Bu dönemde değerlerimiz konularında çok hassas düşünebiliriz. Bazen duygusal anlamda da alınganlığımız ön planda olabilir. En ufak bir sıkıntıyı yüreğimizde hissedebiliriz. Böyle bir devrede hayati kararlar vermemek gerekir. Yeni bir adım atma anlamında etkin bir zaman dilimi değildir. Güvenli ve garantili olmayan bir yerde çalışmak istemezsiniz. Ameliyat olacaksanız, hastane, ödeme koşulları ve doktorunuzu iyi seçiniz. Özel sağlık sigortanızın ödemelerini ihmal etmeyiniz. Muayenelerinizi geciktirmeyiniz.

Reklam
Reklam

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise İkizler burcunda gerileme meydana gelecektir. Bu da ortaklaşa finansal konularda etkilidir. Başkalarıyla para veya manevi anlamda bir ilişkimiz varsa, hesabı çok iyi bilmek gerekir. Çok acil kararlar vermekten kaçınılmalıdır.

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


YAY

Sevgili Yaylar, Merkür gerileme hareketi, 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında iki ayrı burçta gerçekleşecektir. 7-17 Haziran tarihleri arasında, mali konularda ve ilişkilerle alakalı meseleler üzerinde iletişimi daha dikkatli yapmanız gereken bir dönem olacaktır. Çabuk kararlar vermemek gerekiyor. Mali durumlar anlamında biraz zorlanabiliriz. Dışarıdan yardım amaçlı bir durgunluk yaşanabilir. Gecikmiş borçlar kendini hatırlatabilir, kredi kartları gecikmelerine son derece önem verelim. Piyasanın şartlarına dikkat edilmelidir.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, ilişkilerle ilgili meselelerde belirli bir fikir ayrılığı meydana gelebilir. Sorunlu bir beraberlik varsa, bu dönemde birbirinize anlayış göstermek durumundasınız. Daha önce ayrılmışsanız geri hareket nedeniyle partnerin bir dönüşü olabilir. Bunu da bilinçli bir şekilde ele almak gerekir. Yeni bir tanışmada ise nihai bir karar verilmemelidir.
Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,

Reklam
Reklam

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında iki ayrı burç üzerinde Merkür gerileyecek. İlki, 7-17 Haziran tarihleri arasında, öncelikle ikili ilişkiler konusunda hassasiyetin yoğun olduğu bir dönem yaşanacaktır. Partnerin içinde bulunduğu ailevi durum, ilişkideki problemler nedeniyle alınganlık ve sahiplenme arzusunun yüksekliği olabilir. İçe kapanıklık nedeniyle duygusallığı anlatamama beraberliği zorlayıcı bir etken olabilir. İlişkiye yeni başlayanlar için geçmişin gözden geçirilmesinde yarar vardır. Boşanmaya karar vermiş çiftlerinse yeniden düşünmelerinde fayda vardır.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında ise, iş hayatıyla ilgili meseleler önem taşır. Yarım kalan işler tamamlanmalıdır. Gerginlik ve huzursuzluk hissedilebilir. İş anlamda iletişimde olunan kişilerle geçmişe yönelik meseleler gündeme gelebilir, bunları yeniden ele almak mümkündür.

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


KOVA

Sevgili Kovalar, 7 Haziran saat 14.46-1 Temmuz saat 15.50 arasında Merkür, iki ayrı burçta gerileyecek. İlki, 7-17 Haziran tarihleri arasındaki, Yengeç burcundaki gerileme hareketidir. Çalışma hayatıyla ilgili konular, sağlık, ailevi konular, duygusal meseleler üzerinde gözden geçirmelerde bulunmak gerekiyor. Hassasiyet yoğun olabilir. Belirsizlik ve kararsızlık gibi hassasiyetler oluşabilir. Alınganlık görülebilir. Başkalarıyla aramızdaki görüş farklılıklarında anlayışlı olmaya çalışalım. Bir şey kafamızı karıştırıyorsa, dönüp bir daha bakmak lazım.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcundaki geri hareket aşk hayatı, çocuklarla ilgili meseleleri daha bilinçli bir şekilde ele almak, mantığı mutlaka ön planda tutmamızda gerek vardır. İletişim anlamında geçmişle alakalı meseleler gündeme gelebilir. Aceleci kararlar verilmemelidir, bilinen ve emin olunan işlere yönelmek gerekir. Eski duruları yeni bir bakış açısıyla ele alarak, daha önce fark edilmemiş noktaları tespit edebiliriz.

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle,


BALIK

Sevgili Balıklar, 7 Haziran saat 14.56-1 Temmuz saat 15.50 arasında Merkür Yengeç ve İkizler olmak üzere iki tarih aralığında gerilecek. İlk dilim 7-17 Haziran tarihleri arasındadır. Bu dönemde değerlerimiz, kıymet verdiğimiz olguları sakınıp saklarız. Dışarıdan gelecek tepkilere karşı duyarlıyız. Refleksler hareketlerde bulunabilir, subjektif düşünebiliriz. Ancak unutmayalım ki bu tüm burçlar için geçerlidir. Aşk hayatımızla ilgili meselelerde, geçmişe dönük konuların tekrar gündeme gelmesi mümkündür. Böyle durumlarda hemen karar vermemek, nihai bir sonuç beklemek yanlış olabilir. Anlayışın, ılımlılığın, sahiplenmenin önemli olduğu bir zaman dilimidir.

17 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde ise Merkür İkizler burcuna doğru gerileyecektir. Bu dönemde de ailevi iletişimin önemi son derece kıymetlidir. Kafamızın içinde bir takım meseleler bizi zorluyorsa, farklılık katma arzumuz engellenebilir. Bu duraksamada yarım kalan işlerimizi yapabiliriz.

Yeniden yapılacak iç gözlem ve değerlendirmelerin, tarafsız ve istikrarlı düşünmeyi sağlaması dileğimle...


TÜM BURÇLAR İÇİN ORTAK NOT

  • Geri hareket süresince yenilik anlamındaki kararları gözden geçiriniz.

  • İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.

  • Hedeflerinizi gözden geçirmeli, acele kararlar almamalı.

  • Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.

-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.

-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.

-Geri hareketten çok önce karar verilmiş konular üzerinde değişimde bulunulmamalıdır.

-Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken çok çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Uygulayabilirsiniz.

-İç dünyanıza yönelerek her ayrıntı üzerinde iç gözlemde bulunmaya başlayabilirsiniz.

-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.

-Anlaşmazlık yaşadığınız her kim varsa onunla bir araya gelerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.

-Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

-Bütün bu durumlar gözden geçirildikten sonra yukarıda maddeler halinde sıralanan alanlardaki planlarınızı gölgeli günleri de hesaba katarak 7 Temmuz tarih itibariyle yürürlüğe koyabilirsiniz.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihi olan 7 Haziranın bir hafta öncesi olan 1 Haziran ve bitim tarihi 1 Temmuzun bir hafta sonrası 7 Temmuz tarihine kadarki süreçtir. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.