Mersin 6. Yapı Ve Emlak Fuarı

Bu yıl 6'ıncısı gerçekleştirilecek "Mersin Yapı ve Emlak Fuarı" başlıyor.

Bu yıl 6'ıncısı gerçekleştirilecek "Mersin Yapı ve Emlak Fuarı" başlıyor.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilen fuar, 24 Mayıs perşembe günü başlayacak ve 27 Mayıs Pazar gününe kadar gezilebilecek.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarın daha önceki yıllarda olduğu gibi, dolu dolu geçmesinin beklendiğini söyledi.

6 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek fuarda şu an için 70 firmanın stant açacağını anlatan Aşut, fuarda arıtma tesislerden ısıtma-soğutma sistemlerine, ahşap koruma malzemelerinden elektrik aksamlarına kadar 30'dan fazla kalemde ürünün sergileneceğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Fuarda bu yıl ilk kez, doğal gaz tesisatlarının da yer alacağını belirten Aşut, "Fuar, geçtiğimiz yıllarda kentimize hareketlilik getirmişti. Bu yıl da aynı şeyin olmasını bekliyoruz ve çevre illerden de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere fuarı ziyaret edeceğini tahmin ediyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: