Mersin Asiad Yönetiminden Bulut'a Ziyaret

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı...

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut'u makamında ziyaret etti.

ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Oğuz başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Müdür Selahattin Bulut, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, ASİAD faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyledi. Mersin için yapılacak önemli çalışmaların olduğunu vurgulayan Bulut, "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak biz Mersin'de önemli çalışmalara imza atıyoruz. Mersin’in sosyal anlamda gelişmesi için herkes elinden geldiğince gayret etmelidir. Bizde bu noktada kurum olarak büyük bir özveriyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gerek yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerimiz, gerekse çocuk evleri ve rehabilitasyon merkezlerimize yönelik yürüttüğümüz çalışmalarımız devam etmektedir. Biz STK'larında sosyal sorunlara sıklıkla el atması gerektiğini düşünüyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak bu noktada yapılacak olan her türlü çalışmanın destekçisi olmaya hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

ASİAD Başkanı Rıdvan Oğuz ise yeni yönetimle birlikte Mersin’in her alanda gelişmesi için çalışacaklarını belirterek, ticari faaliyetlerin yanında sosyal ve eğitim konularına da ağırlık verdiklerini dile getirdi. Eğitimin, sorunların çözümünde büyük bir rol oynadığını kaydeden Oğuz, “Eğitime yapılan yatırımın geri dönüşü, sorunların ortadan kalkması ve sosyal alandaki gelişmedir. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün, Mersin’de sosyal alanda önemli sorunlara el uzattığını görüyoruz. İl Müdürümüzü yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyoruz ve teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: