Mersin Autoshow Fuarı 16 Ekim’de Açılıyor

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği’nin (MODER) desteğiyle gerçekleştirilecek 5. Mersin Autoshow Fuarı 16 Ekim’de açılacak.MODER’den...

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği’nin (MODER) desteğiyle gerçekleştirilecek 5. Mersin Autoshow Fuarı 16 Ekim’de açılacak.

MODER’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yenişehir CNR EXPO Fuar Merkezi’nde yapılacak olan fuar 16-21 Ekim tarihleri arasında açık kalacak. Fuarda çok sayıda otomotiv markası sergilenecek. CNR EXPO Fuarcılık, Avrupa’nın en büyük otomobil fuarları arasında yer alan İstanbul Autoshow’da uyguladığı konseptin benzerini Mersin’de de uygulayacak. Başta MODER olmak üzere Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) fuara destek verecek.

Reklam
Reklam

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan MODER Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Veli Doğan, otomotiv firmalarının Mersin Autoshow Fuarı'nda yeni modellerini görücüye çıkaracağını, fuarın gerek katılımcı firma sayısı gerekse organizasyon açısından benzerlerinden bir adım önde olacağını söyledi. Fuarların son teknolojilerin takip edilebileceği, yeni müşteriler ve pazarların yakalanacağı etkinliklerin başında geldiğini kaydeden Doğan, markaların fuarlar aracılığıyla geniş kitlelere güçlü yanlarını gösterme fırsatını yakalayacaklarını ifade etti. CNR EXPO Fuarcılığın da bu yılki Autoshow’da ilk kez organizasyonu üstleneceğini söyleyen Doğan, 25 yıllık tecrübesi olan CNR EXPO'nun markalar ile ziyaretçiler arasında köprü görevi göreceğini belirtti. Fuarı ziyaret edenlerin, otomobil ve motosiklet sektöründeki yenilikleri görme, detaylı bilgi edinme, karşılaştırma ve satın alma olanağına kavuşacaklarını vurgulayan Doğan, otomobil ve motosiklet meraklılarını 16-21 Ekim tarihlerinde düzenlenecek fuara davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: