Mersin Barosu’nun Yeni Yönetimi Güzeloğlu’nu Ziyaret Etti

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Mersin Barosu Olağan Genel Kurulu’na başkan seçilen Alpay Antmen ve Yönetim...

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Mersin Barosu Olağan Genel Kurulu’na başkan seçilen Alpay Antmen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Güzeloğlu, mazbatasını alarak resmen görevine başlayan Antmen ve yeni yönetime başarılar dileyerek, “Büyük bir olgunlukla ve demokratik bir ortamda geçen genel kurul sonrasında Sayın Alpay Antmen ve ekibi Mersin Barosu’nun yönetimine gelmişlerdir. İnanıyorum ki, yeni yönetim yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atacaklardır. Yeni baro başkanımızı ve ekibini kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Mersin Barosu yeni Başkanı Alpay Antmen ise genel kurulun ve seçimlerin baroya yakışan bir saygınlıkta ve önemli derecede verimli geçtiğine vurgu yaparak, “Mersin Barosu’nun hizmet çıtası her seçimle ve her geçen gün yükselmektedir. Mersin Barosu, evrensel hukuk değerleri doğrultusunda mesleğimize, baromuza, meslektaşlarımıza ve topluma hiç durmadan hizmet edecektir” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: